Profesjonalne szkolenie dla zootechników, specjalistów i lekarzy weterynarii

Instrukcja Obsługi Prosiąt

K2 Agro zaprasza na serię szkoleń przeznaczonych dla pracowników ferm trzody chlewnej oraz personelu kierowniczego.
Przygotowaliśmy dla Państwa szkolenia, które przekazują w prosty sposób podstawowe i zaawansowane informacje w zakresie produkcji trzody chlewnej.
Początkującym pracownikom szkolenia zapewnią zdobycie gruntownej wiedzy pozwalającej na podjęcie pracy w obiektach ukierunkowanych na produkcję świń. Osobom zarządzającym produkcją oraz wykwalifikowanym pracownikom pozwolą na uporządkowanie wiedzy i uzyskanie nowych kwalifikacji.

8 listopada 2024

Poznań (dokładna lokalizacja zostanie podana niedługo)

Szkolenie jest kontynuacją i uzupełnieniem modułu „Instrukcja Obsługi Maciory – Poród i laktacja”.
Moduł ten zawiera instrukcje kompleksowej obsługi prosiąt i miotów od pierwszych chwil po urodzeniu, poprzez wszystkie zabiegi zootechniczne i weterynaryjne dokonywane w okresie odchowu na porodówce do momentu odsadzenia.
Szczególnie skupimy się na zagadnieniach związanych z żywotnością i zdrowiem prosiąt, modelowaniem miotów oraz obróbką akuszerską.
PRELEGENCI

Dr Marian Porowski

Absolwent Wydziału Medycyny Weterynaryjnej Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu. Od wielu lat dzierży miano jednego z najlepszych specjalistów medycyny weterynaryjnej w Polsce.

Monika Ukleja

Zootechnik z wykształcenia i pasji. Kierownik produkcji ferm macierzystych Gobarto. zarządza stadem około 15,5 tys. macior oraz kilkudziesięcioosobowym zespołem.

Agnieszka Jachnik

Zootechnik z wykształcenia i pasji. Przez lata zarządzała wielotysięcznymi, jak i mniejszymi fermami. Pasjonatka i specjalistka działu porodówek z ponad 20-letnim doświadczeniem.

Rafał Zięba

Absolwent Uniwersytetu Przyrodniczego w Krakowie, mgr inż. zootechniki z 14 letnim doświadczeniem w zarządzaniu produkcją trzody chlewnej w tym fermą namnażającą materiał genetyczny. Obecnie zajmujący się digitalizacją rolnictwa.

Karolina Krasicka

Mgr inż. Zootechniki. Specjalista z zakresu bioasekuracji i produkcji trzody chlewnej, Posiadająca wieloletnie doświadczenie w standaryzowaniu produkcji zwierzęcej i wdrażaniu procedur operacyjnych w stadach wielkotowarowych oraz indywidualnych.

Koszt szkolenia to 1390 zł netto / osobę.

Ilość miejsc ograniczona.
Zapisz się online
Dołącz do uczestników szkolenia
Zapisy zamknięte. Szkolenie zostało wyprzedane.